Business Coaching

Als ondernemer, manager of teamleider wil je elke dag het beste uit jezelf en je medewerkers halen. Het lukt je prima om alle bedrijfsprocessen, logistieke en technische processen te monitoren. In de dagelijkse praktijk en uitvoering blijkt het alleen lastig om óók je mensen meer grip te geven op hun werk. Zodat ze met meer gemak hun taken afkrijgen. Effectiever omgaan met hun tijd. Mét ruimte om oplossingsgericht te werken en ad hoc te kunnen inspelen op wat er speelt. Met meer voldoening en energie hun werk doen en blij naar huis gaan.

Mentaal en fysiek fit
Business coaching bevordert de fysieke en mentale vitaliteit en zorgt voor minder ziekteverzuim. Ook inzetbaar bij stress en burn-out.

Coaching kan op locatie naar keuze of ‘on the job’. Intervisie of trainingen stem ik af op de doelen die je met jouw onderneming, organisatie, team of afdeling wilt bereiken. In overleg wordt bepaald wat de knelpunten zijn en waar je naartoe wilt. Is dat voorkomen en omgaan met stress en burn-out? Of specifiek effectiever werken, minder ziekteverzuim, een betere werk-privébalans of timemanagement? De deelnemers leren vaardigheden aan die henzelf én de hele organisatie ten goede komen.

Ik heb ervaring in diverse branches: gezondheidszorg, onderwijs, makelaardij, notariaat, ZZP-ers, internationale bedrijven, productiebedrijven etc.

Business coaching bij:

  • te hoge werkdruk
  • verminderde inzetbaarheid
  • verlaagde productiviteit
  • ziekteverzuim
  • disbalans in de werk-privésfeer
  • stress en burn-out