Stress, overspanning & burn-out

De grenzen tussen werk en privé zijn meer dan ooit vervaagd. Zowel werkgevers als werknemers ervaren de gevolgen van het ‘altijd aanstaan’. Niet iedereen kan goed omgaan met de hoeveelheid prikkels die op ons afkomt.

Hoe kun je voor jezelf en aan anderen grenzen aangeven? Hoe merk je dat jouw grens is bereikt? Zegt je lichaam ‘stop’, in de vorm van kwaaltjes? Ben je vergeetachtig? Of lig je ’s nachts wakker van alles waar je niet aan toegekomen bent? Tekenen van een disbalans, die zonder bijsturing kan uitmonden in langdurige uitval.

Tineke de Blank Coaching & advies geeft mensen de regie in handen over tijd, werk en dagelijks bestaan: “Iedere werkgever en leidinggevende wil het beste voor zijn medewerkers. Dat zorgt voor een goede werksfeer en de verwachte output van de organisatie.”

“De kunst is om ieder de verantwoordelijkheid te geven die past binnen zijn mogelijkheden én die van de organisatie. Om de regie te geven aan mensen, zonder dat de werkdruk te hoog wordt. Een kwestie van geven, nemen en vertrouwen in elkaar.

Met als resultaat dat té hoge werkdruk, langdurige stress, overspanning en burn-out worden voorkomen. En dus ook dat de organisatie, inclusief alle medewerkers, gezond blijft.”

Hier kan ik je bij helpen:

  • Verlaging werkdruk
  • Verlaging langdurige stress
  • Inzicht energiegevers en energievreters
  • Balans werk & privé